با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
يك ميان وعده بسيار سالم و خوشمزه را با كيك پرتقال تجربه كنيد. آسانترين و ساده ترين روش براي تهيه ميان وعده كيك پرتقال را در سايت ما ياد بگيريد.
مواد لازم:
آرد 211گرم بكينگ پودر يك قاشق مرباخوري جوش شيرين نصف قاشق مرباخوري كره 211گرم شكر 211گرم تخم مرغ 4 عدد آب پرتقال نصف پيمانه پوست پرتقال رنده شده 2قاشق مرباخوري
مواد لازم براي تزئين روي كيك:
خامه غليظ يك و نيم پيمانه خاك قند يك و نيم پيمانه شكلات نيمه شيرين 151گرم كره 51گرم وانيل كمي
طرز تهيه:
فر را روي 171درجه سانتي گراد قرار دهيد. قالب مناسب را با كاغذ روغني آماده كنيد. آرد، بكينگ پودر و جوش شيرين را با هم الك كنيد و كنار بگذاريد. كره و شكر را هم بزنيد تا سبك شود. مواد خيس را با مواد خشك مخلوط كنيد و در قالب بريزيد و در فر قرار دهيد تا به مدت 25-21 دقيقه بپزد. پس از پخت از فر خارج كنيد، پس از 5دقيقه روي سيني پنجره دار قرار دهيد. براي روي كيك، كره و شكلات را در قابلمه ذوب كنيد و سپس بگذاريد خنك شود. براي تهيه خامه، كمي وانيل و خاك قند خامه را هم بزنيد تا فرم بگيرد. شكلات ذوب شده را اضافه كنيد و هم بزنيد. كيك را به دو قسمت تقسيم كنيد، خامه را بين 2قسمت بريزيد و سپس به طور دلخواه روي كيك را با باقي مانده خامه تزئين كنيد.